fbpx

Tuinberegening aanleggen

Een tuinberegeningssysteem is de ideale manier om jouw gazon mooi te houden zonder er teveel tijd aan te besteden. De aanleg van een nieuw gazon is een mooie gelegenheid om de tuinberegening in te graven. Wij kunnen eenvoudig een beregeningssysteem aanleggen. De juiste beregening zorgt voor het beste resultaat.

Tuinberegening aanleggen in een nieuw gazon

Een ingezaaid gazon heeft voldoende water nodig om te ontkiemen en goed te groeien. Daarnaast is tuinberegening ook van belang om uw gazon mooi en sterk te houden. Bij de aanleg van een nieuw gazon heb je de mogelijkheid om tuinberegening aan te leggen.

Tuinberegening aanleggen in een bestaand gazon

In een bestaand gazon is dit ook mogelijk, maar dan moet je er rekening mee houden dat het gazon beschadigt en deze hersteld moet worden. Door je gazon met een ingegraven beregeningssysteem te besproeien zorg je voor een juiste verdeling van water.

Je kunt het beregeningssysteem zo instellen dat deze het gazon automatisch beregent.

Dit kunnen wij betekenen

Wij beschikken over diverse gereedschappen waarmee wij eenvoudig een beregeningssysteem bij jou kunnen aanleggen. Wat betreft de verschillende soorten sproeiers, kunnen wij een passend advies geven, gericht op het gazon. Wil je meer informatie of een offerte, klik dan hierboven op de button.

Op de foto’s hieronder zie je de beregening van gras, aangelegd door Grastotaal.

Automatische gras beregening

Tuinberegening aanlegen en onderhoud

In het kort; voor het aanleggen van tuinberegening of het onderhoud van het gazon ben je bij Grastotaal aan het juiste adres.

Contactinformatie

Tielsestraat 5
4043 JP Opheusden
0488-442411
info@grastotaal.nl

Referenties

Om een indruk te krijgen van onze werkwijze en projecten te bekijken, klik je op onderstaande button.

Bekijk ons werk

Volg jij ons al?

Op de hoogte blijven van onze recente projecten en alle ontwikkelingen rondom Grastotaal?

Volg ons op Facebook