fbpx

OVER GRASTOTAAL

Grastotaal is dé specialist op het gebied van aanleg en onderhoud van gras. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor elk project een passend advies geven.

 

Bij ons ben je op het juiste adres voor alles rondom het gras en gazon. Je kunt bij ons terecht voor het zaaien van gras in gazons, weides, boomgaarden, bermen en parken. En ook op het gebied van gras onderhoud zoals, verticuteren, beluchten, bemesten, onkruidbestrijding, maaien, egaliseren en door-zaaien.

 

We werken met lichte en compacte machines met verschillende werkbreedtes. Deze worden aangedreven door kleine en wendbare trekkers. Zo kunnen we werken in tuinen, bermen en boomgaarden vanaf 500 m2. Daarnaast beschikken we over een minigraver en gazonmaaiers. 

 

Met onze diensten staan we klaar voor particulieren, hoveniers, groenvoorzieningsbedrijven en gemeenten.

 

Grastotaal is een onderdeel van Loonbedrijf Van Kleef.
Loonbedrijf Van Kleef is in 2003 opgericht door Henk van Kleef. Daarvoor heeft Henk jarenlange ervaring opgedaan in de boomkwekerij en groenvoorziening

 

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het zaaien en onderhouden van gras. We denken mee met de klant en staan ook buiten de normale werktijden voor je klaar.

VOOR PARTICULIEREN

Wij zijn totaalleverancier voor particulieren met grotere tuinen vanaf 500 m2. Grastotaal kan u van dienst zijn met het verwijderen van een oude grasmat, het aanleggen van een nieuw gazon en het onderhouden van uw gras. Ook geven wij vrijblijvend advies.

VOOR HOVENIERS

Grastotaal kan aanvullend zijn op projecten voor hoveniers. Te denken aan gras machinaal inzaaien en het onderhouden zoals verticuteren, beluchten, doorzaaien, bezanden en bemesten. Het onkruid bestrijden en evt. grasmaaien verzorgen wij ook.

VOOR GEMEENTEN

Wij verlenen diensten voor gemeenten. Hierbij kunt u denken aan het inzaaien van gras en bloemen in plantsoenen, bermen en parken. Grastotaal beschikt over de juiste kennis en materialen om dit te realiseren.

ERVARING

Opgericht in 2013. Daarvoor hebben wij jarenlange ervaring opgedaan in de boomkwekerij en groenvoorziening.

PROFESSIONEEL

Wij werken met lichte compacte machines met verschillende werkbreedtes. Zo kunnen wij werken op  gazons en bermen/boomgaarden vanaf 500 m2.

DYNAMISCH

We denken mee met jouw wensen en staan ook buiten de normale werktijden voor je klaar voor advies.

VEELZIJDIG

Je kunt bij ons terecht voor het zaaien en onderhouden van gras. Denk daarbij aan verticuteren, doorzaaien, bemesten en onkruid bestrijden.
GRASTOTAAL
  • PROFESSIONEEL
  • VAKMANSCHAP
  • BETROUWBAAR

ONZE PROJECTEN

Een impressie van gerealiseerde projecten. Klik op een foto voor meer informatie.

Gazon inzaaien in de Betuwe

Gras
Opkomst na enkele weken

Bedrijfstuin in Tiel inzaaien

Gras
Bedrijfstuin te Tiel inzaaien door Grastotaal

Gazon in Ommeren

Gras
3 weken na het inzaaien door Grastotaal

Gazon inzaaien Lienden

Gras
Gazon te Lienden inzaaien in het donker, door Grastotaal.nl

Boomkwekerij inzaaien Lienden

Gras
Grastotaal_Gras-zaaien-boomkwerkerij

Wijngaard inzaaien Lienden

Gras

Gras zaaien Lienden

Gras
Grastotaal_Gazon

Gazon opkomst Randwijk

Gras

GEINTERESSEERD?

Geïnspireerd geraakt bij het kijken van onze projecten? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.