OVER GRASTOTAAL

Bij Grastotaal bent u op het juiste adres voor alles rondom uw gras en gazon. U kunt bij ons terecht voor het zaaien en onderhouden van gras, waaronder verticuteren, doorzaaien, bemesten en onkruidbestrijding.


Wij werken met lichte compacte machines met verschillende werkbreedtes. Deze worden aangedreven door 2 compacte, wendbare trekkers. Zo kunnen wij werken op kleine en grote gazons, bermen en in boomgaarden. Daarnaast beschikken we over een minigraver en gazonmaaiers.

 

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor elk project een passend advies geven. Wij richten met onze diensten op hoveniers, groenvoorzieningsbedrijven, gemeentes en particulieren.


Grastotaal
is een onderdeel van Loonbedrijf Van Kleef. Loonbedrijf Van Kleef is in 2003 opgericht door Henk van Kleef. Daarvoor heeft Henk jarenlange ervaring opgedaan in de boomkwekerij en groenvoorziening

Grastotaal is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het zaaien en onderhouden van gras. We denken mee met de klant en staan ook buiten de normale werktijden voor u klaar.

VOOR PARTICULIEREN

Wij kunnen u van dienst zijn met het verwijderen van uw oude grasmat, het aanleggen van een nieuw gazon en het onderhouden van uw gras. Ook geven wij vrijblijvend advies.

VOOR GEMEENTEN

Ook voor het inzaaien van gras en bloemen in plantsoenen, bermen en parken, beschikt Grastotaal over de juiste kennis en materialen om dit te realiseren.

VOOR HOVENIERS

Grastotaal kan aanvullend zijn op uw projecten. Te denken aan gras machinaal inzaaien en het onderhouden zoals verticuteren, beluchten, doorzaaien, bezanden en bemesten. Het onkruid bestrijden en evt. grasmaaien verzorgen wij ook.

ERVARING

Opgericht in 2013. Daarvoor hebben wij jarenlange ervaring opgedaan in de boomkwekerij en groenvoorziening.

PROFESSIONEEL

Wij werken met lichte compacte machines met verschillende werkbreedtes. Zo kunnen wij werken op kleine tot grote gazons en bermen/boomgaarden

DYNAMISCH

We denken mee met uw wensen en staan ook buiten de normale werktijden voor u klaar voor advies.

VEELZIJDIG

U kunt bij ons terecht voor het zaaien en onderhouden van gras. Denk daarbij aan verticuteren, doorzaaien, bemesten en onkruid bestrijden.
GRASTOTAAL
  • PROFESSIONEEL
  • VAKMANSCHAP
  • BETROUWBAAR

ONZE PROJECTEN

Een impressie van gerealiseerde projecten. Klik op een foto voor meer informatie.

Gras zaaien Opheusden-Damcon

Gras
Gras zaaien Opheusden

Gras zaaien Lienden

Gras
Gras zaaien Lienden

Gras zaaien Zwolle

Gras
Gras aanleg voor gemeenten

Gras zaaien Langbroek

Gras
Gras zaaien Langbroek

Gras zaaien Enkhuizen

Gras
Gras onderhoud voor gemeenten

Inzaaien Zetten

Gras
Gras zaaien Zetten

Inzaaien Hekelingen

Gras
Gras zaaien Hekelingen

Gras zaaien Schaarsbergen

Gras
gras zaaien schaarsbergen

GEINTERESSEERD?

Geïnspireerd geraakt bij het kijken van onze projecten? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.