fbpx

CONTACTFORMULIER

Voor meer informatie of vragen kun je onderstaand formulier invullen en verzenden.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.  V.O.F. VAN KLEEF | GRASTOTAAL

  Tielsestraat 5
  4043 JP Opheusden

  OFFERTE AANVRAGEN?

  Wil je graag een offerte ontvangen? Klik op de knop hieronder om een offerte aan te vragen.
  OFFERTE AANVRAGEN

  Welkom bij GrasTotaal – uw betrouwbare partner voor alles op het gebied van gras.

  Bent u op zoek naar hoogwaardige graszoden, professioneel advies over gazononderhoud of wilt u uw tuin laten aanleggen door ervaren vakmensen? Dan bent u bij GrasTotaal aan het juiste adres.

  Jarenlange ervaring als grasspecialist

  Met jarenlange ervaring en een passie voor groene ruimtes, biedt GrasTotaal een uitgebreid assortiment aan grasproducten en -diensten. Of u nu een particuliere tuin, een sportveld of een bedrijfsterrein wilt voorzien van een prachtig gazon, wij hebben de kennis, expertise en middelen om aan al uw grasbehoeften te voldoen.

  Alles over gras!

  We geven u graag waardevolle informatie over ons assortiment en onze diensten. Van gedetailleerde productbeschrijvingen tot praktische tips voor het onderhoud van uw gazon, u vindt alles wat u nodig heeft om uw gras in topconditie te houden.

  Persoonlijk contact en advies

  We begrijpen dat persoonlijk contact essentieel is bij het kiezen van de juiste grasoplossing voor uw specifieke situatie. Daarom nodigen we u uit om contact met ons op te nemen via het formulier op onze website. Ons team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, u te voorzien van professioneel advies en samen met u de beste grasoplossing te vinden.

  Van gazon tot sportveld

  Bij GrasTotaal streven we ernaar om uw gazonwensen werkelijkheid te maken. Of u nu een klein stadstuintje wilt omtoveren tot een groen paradijs of een groot sportcomplex wilt voorzien van een perfect speelveld, wij leveren gras van de hoogste kwaliteit en zorgen voor een vakkundige installatie.

  Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe GrasTotaal uw grasbehoeften kan vervullen. Vertrouw op onze expertise, betrouwbaarheid en uitstekende service om het gazon van uw dromen te realiseren.