fbpx

Jij blij? Wij blij!

Wij van Grastotaal leveren kennis, producten & diensten aan onze klanten, dit doen wij 6 dagen per week, het hele jaar door! Voor ons is dit erg gewoon, voor jou misschien niet, hierdoor kan het dat je vragen of opmerkingen heb over een Grastotaal gerelateerde zaak. Wat nu? Je kan op deze pagina bekijken of de door jou gezochte informatie aanwezig is. Niet? Dan kan je contact met ons opnemen.

Is jouw vraag dringend? Dan kan je natuurlijk ook gelijk contact met ons opnemen via de door jou gewenste manier.

  • Je kan bellen of appen. ( 06-57662330 )
  • Je kan ons een mailtje sturen. ( info@grastotaal.nl )
  • Ook kan je kiezen om het contactformulier in te vullen.
  • Ook kan je op afspraak ons op locatie bezoeken, dan bespreken we onder het genot van een bakje koffie of thee jouw (aan)vraag.

Klantenservice Webwinkel

Gras van Grastotaal.nl

Bestellen & betalen

Je wilt een bestelling doen in de webshop van Grastotaal, dat kan! Hoe doe ik dit? Natuurlijk zoek je eerst de producten op die je wilt bestellen, je selecteer de gewenste hoeveelheid en je plaats de producten in de winkelmand. Hierna ga je het betaalproces in. Wanneer de bestelling is betaald komt deze bij ons binnen, nu kunnen wij jouw bestelling gaan verzamelen en versturen.
Gras van Grastotaal.nl

Bezorgen & afhalen

Wanneer je jouw bestelling ga afronden kan je kiezen of je jouw bestelling wil laten bezorgen of wilt afhalen. Kies je voor afhalen? Dan kan je een afspraak maken om jouw bestelling op te halen. Kies je voor bezorgen? Dan houden wij jou op de hoogte rondom jouw bestelling en zorgen wij dat jij jouw producten zo snel mogelijk binnen krijg.

Gras van Grastotaal.nl

Garantie & retourneren

Heb je een product niet meer nodig of heeft een product niet de verwachte werking? Dan wil je deze natuurlijk terug sturen, dit is in de meeste gevallen helaas niet mogelijk. Omdat wij door onze strenge eisen aan producten deze producten niet nog een keer kunnen gebruiken kunnen wij er weinig mee. Wel bespreken wij jouw situatie graag en bedenken wij graag een passende oplossing.
VHG logo Grastotaal

VHG

Om het winkelen & inhuren bij & van Grastotaal zo veilig mogelijk te maken zijn wij lid van de VHG. Hierdoor wordt een klacht die niet door Grastotaal opgelost kan worden neergelegd bij de VHG. Ook hebben beide partijen een stukje verzekering door de algemene voorwaarden van de VHG.