fbpx

Gras opnieuw inzaaien zevenaar

Jouw gras opnieuw laten inzaaien (doorzaaien) in Zevenaar? Laat het een specialist doen!

 

Wie zijn wij?

Grastotaal is onderdeel van Loonbedrijf van Kleef, wij hebben een klein en hecht team van vak- mannen en vrouwen. De mensen van Grastotaal zijn vanaf maart tot ongeveer ocktober druk bezig met mensen gelukig maken met een mooi gazon, speelveld of weide. Wij zijn De Specialisten op het gebied van gras, dit komt doordat wij korte banden hebben met onze collega’s en leveranciers.  Wij hopen jou meer te vertellen over het doorzaaien van gras op deze website, Mocht je toch nog vragen hebben dan kan je altijd contact opnemen voor vrijblijvend advies of voor een offerte.

Wat is gras opnieuw inzaaien precies?

Wat is gras opnieuw inzaaien precies? Goede vraag! Gras doorzaaien is simpelgezegd gewoon opnieuw gras inzaaien maar dan in een bestaande grasmat.
Enkele redenen voor gras opnieuw inzaaien zijn:

  • Jouw gras vernieuwen. (Dus betere en nieuwere grassoorten in jouw gras zaaien).
  • Kale plekken in jouw gazon. ( Door jouw gazon opnieuw in te zaaien kom je hier vanaf).
  • Veel onrkuid. (In samengang met verticuteren kom je ook door opnieuw inzaaien van jouw kale plekken af).

Dit zijn enkele redenen om jouw gazon opnieuw in te zaaien. Grastotaal zaait gras opnieuw in doormiddel van een speciale machine.

Waarom moet ik voor Grastotaal.nl kiezen?

Grastotaal.nl is de specialist op het gebied van gras, wij leveren diensten, producten en kennis aan particulieren, bedrijven & gemeenten.

Wij hebben ook sinds 2022 een speciale doorzaaimachine voor het opnieuw inzaaien van gras. Deze machine is zo geprofesionaliseerd dat de slagings kans van het graszaad volgens onderzoek 96 procent wordt. dit is erg veel, zeker als je het gaat vergelijken met de andere resultaten uit datzelfde onderzoek.  Gras opnieuw inzaaien met een zaad strooier geeft bijvoorbeeld een slagingskans van maar 22 %.  Deze cijfers laten daarom goed zien dat het erg belangrijk is dat u dit soort werkzaamheden uitbesteed aan een expert.

Wanneer moet gras doorgezaaid worden?

Gras kan doorgezaaid worden bij een grond temperatuur van +/- 10 graden celcius. Dit kan dus vanaf ongeveer begin Maart. Ook is het raadzaam om niet na halfweg ocktober nog door te zaaien. Dit omdat het gras dan nog nouwelijks opkomt en je weinig resultaat haal uit jouw graszaadmengsel. Kijk voor meer informatie over gras en klimaat op onze gazonkalender.

Gras opnieuw inzaaien Zevenaar

Handige Links

wil je meer weten over onze producten, diensten en kennis? klik dan op onderstaande links.

Contact informatie

A: Tielsestraat 5
4043 JP Opheusden

T: 0488-442411

M: Info@grastotaal.nl

Referenties

Benieuwd naar ons prachtige werk? Neem eens kijkje op onze projecten pagina.

Social media

Volg ons ook op social media!