fbpx

De beste manier om gras door te zaaien

Grasonderhoud door een specialist? Dat is toch duur? Nee hoor wij van Grastotaal hebben een manier gevonden waarop de werkzaamheden snel gaan en elk zaadje volgens onderzoek 96 procent slagingskans heeft. Dit is erg veel, zeker als je het gaat vergelijken met de cijfers van het met de hand zaaien. dan komt er slechts 22 procent op. Let op! Het gaat hierbij om het doorzaaien en niet om het inzaaien.

Waarom Grastotaal.nl?

Grastotaal.nl beschikt over een machine die het zaad in de grond plant inplaats van op de grond strooit. Hierdoor ligt het zaadje op de juiste plek en kiemt het optimaal. Ook wordt deze machine getrokken door een compact trekker, hierdoor gaat het werk ook snel en zullen de kosten meevallen.

De beste manier om gras door te zaaien.

Offerte aanvragen

Hoe werkt de machine?

Het systeem van de doorzaaimachine werkt als volgt: de machine heeft elke 3,5 cm een systeem zitten dat graszaad in de grond plant. Dit systeem bestaad simpel gezegd uit 2 ronde ”messen” die door de grond heen snijden, tussen deze ”messen” zit echter een opening voor graszaad. dus eigenlijk houden de ”messen” de grond open zodat er graszaad in de grond valt. ook zijn deze ”messen” in diepte verstelbaar zodat het graszaad op precies de juiste diepte valt.

Neem contact op

Meer weten over grasonderhoud?

Nadat Grastotaal de nodige stappen heeft toegepast kan uw gazon herstellen en hierdoor geniet u snel weer van een strak en groen gazon.

 

Wij onderhouden gazons in Gelderland, Utrecht, Noord Brabant, Noord-Holland, Flevoland, daarnaast onderhouden wij ook in de andere provincies gras. Neem direct contact op voor een vrijblijvend advies of een offerte. Kijk voor meer informatie over gazon onderhoud op de gazonkalender op onze website.

Vredo Doorzaaimachine breed, Grastotaal.nl
vredo Doorzaaimachine breed, Grastotaal
Gras doorzaaien op kale plekken_Grastotaal.nl

contact informatie:

A: Tielsestraat 5
4043 JP Opheusden

T: 0488-442411

E: Info@grastotaal.nl

Referenties:

Benieuwd naar ons prachtige werk? Neem eens kijkje op onze projecten pagina.

Social media:

Volg ons ook op social media!