fbpx

Barenbrug Graszaad

Barenbrug is het graszaad merk als je een mooie grasmat wil, Barenbrug produceert al meer dan honderd jaar graszaad. Barenbrug onderzoekt dus ook al meer als 100 jaar gras en graszaad. Hierdoor heeft Barenbrug erg veel kennis over gras maar ook over ziektes in gras. Met deze kennis proberen de werknemers bij Barenbrug elke dag weer mooie resultaten te behalen.

 

Dit is ook te zien in het nieuwste product van Barenbrug, Barenbrug Reselient Blue Sport is een nieuw graszaad mengsel dat gericht is op extreme klimaat omstandigheden. Dit gras kan beter tegen droge en natte periode’s maar hersteld ook stukken beter na deze periode’s. Wij verkopen dit product in onze webshop maar kunnen het ook toepassen bij onze diensten, Grastotaal maakt de mooiste gazons met Barenbrug graszaad.

Barenbrug Producten

Wij van Grastotaal verkopen (bijna) alle Barenbrug Producten, Barenbrug heeft een groot assortiment aan graszaden. De volgende soorten graszaden Produceert Barenbrug

Barenbrug verkoopt ook enkele prachtige bloemenmengsels, deze zijn vanaf 2022 ook beschikbaar in onze webshop.

 

Heeft u nog vragen over Barenbrug of over gras? Neem dan gerust contact op met onze experts!

Ga naar de webshop

Het juiste graszaad

Het graszaad dat Grastotaal gebruikt voor het aanleggen van duurzame grasvelden is afkomstig van het merk Barenbrug. Barenbrug heeft diverse soorten graszaad mengsels die zorgen voor een snelle kieming.

 

Voor meer informatie over de soorten graszaad die Grastotaal inzaait, klik hier. Wil je liever direct contact opnemen over het aanleggen van een grasveld? Klik dan hier om een offerte aan te vragen.

Contactinformatie

Tielsestraat 5
4043 JP Opheusden
0488-442411
info@grastotaal.nl

Referenties

Om een indruk te krijgen van onze werkwijze van gras zaaien en projecten te bekijken, klik je op onderstaande button.

Bekijk ons werk

Volg jij ons al?

Op de hoogte blijven van onze recente projecten en alle ontwikkelingen rondom Grastotaal?

Volg ons op Facebook