fbpx

Graszaad kopen

Het kopen van graszaad is niet lastig, toch komt bij het aanschaffen van het juiste graszaad het een en ander kijken. Wanneer je graszaad koopt is het altijd goed om te kijken of het mengsel (de zak of doos graszaad) NAK-gekeurd is. Hierdoor weet je of het graszaad zuiver is en goed kiemt.

 

Waar moet je op letten bij het graszaad kopen

Zoals eerder gezegd is het belangrijk om te kijken of het graszaad NAK-gekeurd is, dit kan je zien doormiddel van een label dat aan de zak of doos hangt. Op het internet is het minder goed te zien natuurlijk maar bij Grastotaal zijn alle graszaden NAK gekeurd.

Ook is het goed om te kijken wat voor een graszaad je graag wilt, ben je geïnteresseerd in gazon graszaad of sport graszaad. Natuurlijk hebben we ook nog weide graszaad en openbaar groen graszaad. Wanneer jouw gazon ook veel betreden wordt is het verstandig om een sport graszaad mengsel te nemen. Maar wanneer het gazon juist alleen maar gebruikt wordt voor de sier is het verstandig om een gazon graszaad mengsel te nemen.

Maar het is ook verstandig om te kijken naar de prijs van een mengsel, het kan dat een bepaalt mengsel een stuk duurder is dan een vergelijkbaar ander mengsel, dit komt omdat er soms wat duurdere rassen worden gebruikt in een mengsel terwijl in jouw situatie dit ras misschien wel helemaal niet nodig is.

Naast het aanleggen en onderhouden van gazons verkoopt Grastotaal ook graszaad in de webwinkel. Ten Have en Barenbrug graszaden behoren tot ons assortiment.

Weide graszaad

Weide graszaad van Grastotaal.nl

Voor voedingsrijk gras en een mooie weide is weide graszaad het meest geschikt. Het lekkerste gras is weide gras!

Gazon graszaad

Close up van gras, door Grastotaal.nl

Voor een strak en sierrijk gazon is speciaal gazon graszaad de beste keuze. Het mooiste gras is gazon gras!

Sport graszaad

Sportgras van sport graszaad van Grastotaal.nl

Sportgraszaad wordt veel gebruikt voor gazons die goed tegen betreding kunnen. Het sterkste gras is sport gras!

Gras kopen in het kort

Kortom;

Gras kopen is makkelijk maar het is belangrijk om te letten op: NAK certificering, doel van het graszaad mengsel en de prijs van het graszaad mengsel. lees hier meer over op deze pagina of neem contact met ons op!
Bij Grastotaal kan je ook gras producten kopen in de webwinkel.