fbpx

Solliciteren op onze vacature?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.

  Voeg hier eventueel uw CV toe (jpg, png, docx of pdf:

  Word een Allround Medewerker bij GrasTotaal

  Een Buitengewone Carrière in het Groen!

  Ben je op zoek naar een dynamische baan waar je dagelijks kunt werken in de prachtige groene omgeving? Wil je deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team? Dan is een carrière als Allround Medewerker bij GrasTotaal precies wat je zoekt!

  Bij GrasTotaal krijg je de kans om je vaardigheden en passie voor groen in te zetten in diverse projecten en uitdagende taken. Als Allround Medewerker ben je betrokken bij alle aspecten van het werk, van het aanleggen en onderhouden van gazons tot het uitvoeren van grondwerk en het bedienen van machines. Geen dag is hetzelfde en je hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren.

  Wat maakt werken bij GrasTotaal zo bijzonder?

  1. Groene omgeving: Als Allround Medewerker werk je in de buitenlucht, omringd door groen. Je hebt de kans om te werken aan diverse projecten in parken, tuinen, sportvelden en openbare ruimtes. Geniet van frisse lucht, natuurlijke schoonheid en een inspirerende werkomgeving.
  2. Teamspirit: Bij GrasTotaal werken we als een hecht team. Samenwerking, respect en open communicatie staan centraal in ons bedrijf. Je werkt samen met enthousiaste collega’s die dezelfde passie delen voor groen en kwaliteit. Samen zorgen we ervoor dat projecten succesvol worden afgerond en klanten tevreden zijn.
  3. Uitdagende projecten: GrasTotaal is betrokken bij diverse projecten in de groensector. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuw gazon, het onderhouden van sportvelden of het realiseren van grootschalige landschapsprojecten, je krijgt de mogelijkheid om je vaardigheden toe te passen en te groeien in je vakgebied.
  4. Professionele ontwikkeling: Bij GrasTotaal investeren we in de professionele ontwikkeling van onze medewerkers. We bieden trainingen, workshops en begeleiding om ervoor te zorgen dat je je vaardigheden kunt verbeteren en je kunt ontwikkelen in je carrière. We moedigen persoonlijke groei aan en bieden kansen voor vooruitgang binnen het bedrijf.
  5. Werksfeer: Bij GrasTotaal heerst er een positieve en stimulerende werksfeer. We geloven in een goede balans tussen werk en privéleven, en streven ernaar om een gezonde en plezierige werkomgeving te creëren. Je zult werken in een omgeving waarin jouw welzijn en tevredenheid belangrijk zijn.

  Als jij een passie hebt voor groen, gemotiveerd bent en graag de handen uit de mouwen steekt, dan ben je de perfecte match voor ons team. Word een Allround Medewerker bij GrasTotaal en maak deel uit van een bloeiend bedrijf met uitstekende carrièremogelijkheden.

  Solliciteer vandaag nog! Een buitengewone carrière in het groen wacht op jou bij GrasTotaal!